Ondertussen is Xcape Logix escape room Nijmegen weer ruim een jaar open. Wat begon als een leuk project onder vrienden is inmiddels uitgegroeid tot een leuke vrijetijdsactiviteit voor vele mensen in Nijmegen en omstreken. Een nieuw jaar een nieuw begin. Nu we enig naamsbekendheid en bereik genieten willen we graag iets terug doen voor de samenleving.

Speelgoedinzamelactie

De feestdagen zijn net voorbij. Er zijn kinderen die veel leuke kado’s hebben gekregen. Ideaal zal het zijn als alle kinderen leuke kadootjes mogen ontvangen. Helaas is dit lang niet altijd het geval. Er zijn ook veel kinderen in Nederland, waarbij de financiele situatie van de familie het niet toelaat om leuke kado’s te krijgen.

Hier willen we graag verandering in brengen, of op zijn minst ons steentje bijdragen om meer kinderen blij te maken. Daarom hebben we besloten om tijdens de maanden januari en februari een speelgoed inzamelingsactie op te starten via onze escape room.

Speelgoed voor een goed doel

Hoe vaak komt het nou niet voor dat je kind of een jongere neefje/ nichtje nieuw speelgoed krijgt, waarna zijn oude speelgoed onaangeraakt op zolder blijft. Vaak is deze “oude” speelgoed nog goed te gebruiken. Dus erg zonde dat het op zolder stof vat. Door het speelgoed te doneren aan een goed doel, kan je een ander kind erg gelukkig maken. Bovendien wordt het speelgoed hergebruikt en voorkom je hiermee verspilling. Een win-win situatie dus.

Doe jij ook mee?

Dus heb je een kind of jongere neefje/ nichtje die nog wat speelgoed over heeft, of heb jij toevallig zelf nog ergens wat speelgoed liggen? Dan vragen we je om een mooi stuk speelgoed mee te nemen naar onze escape room. In ruil hiervoor krijg je als groep 10% korting op jullie reservering.  En natuurlijk niet te vergeten eeuwige dankbaarheid en waardering van ons =).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *